logo portal banner

AKTIVNOSTI

Ustrojavanje MK Veterani - Koprivnica

Dana 16. siječnja 2009. godine u Koprivnici u Koprivničko-križevačkoj županiji održana je osnivačka skupština Moto kluba Veterani - Koprivnica. Moto klub Veterani - Koprivnica ustrojio se kao još jedan Moto klub Veterani koji čini Zajednicu moto klubova Veterani.
Nositelj ustrojavanja bio je Tomislav Smolak čan MK Veterani - Zagreba. Članovi MK Veterani - Koprivnica su branitelji - motoristi s područja Koprivničko-križevačke županije.
Cilj ustrojavanja MK Veterani - Koprivnica je organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje koprivničko-križevačke županije u moto svijetu na području Hrvatske i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Koprivničko-križevačke županije u Domovinskom ratu.
Za predsjednika izabran je Tomislav Smolak, za dopredsjednika Željko Horvatić, a za tajnika Dražen Ressler.
MK Veterani - Koprivnica djelovat će na slijedećoj adresi: Koprivnička 9b, Starigrad, Koprivnica 48000; kontakti su: Mob: 099 675 70 03, Web: www.mk-veterani.hr, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Više o tome nalazi se na web stranicama: www.mk-veterani.hr
 
{youtubejw}0FtqQ6Ml1WE{/youtubejw}