logo portal banner

AKTIVNOSTI

Ustrojavanje MKVC

logo mk veterani sahovnica crvenaDana 23. kolovoza 2007. godine u restoranu Zagrebačke pivovare u Ilici, Zagreb održana je osnivačka skupština Moto kluba Veterani, na kojoj su prisustvovali članovi koji se još nalaze u klubu: Ratko Dragović - Klek, Tom D. Mikloušić i članica koja zbog privatnih razloga nije mogla prisustvovati osnivačkoj skupštini: Violeta Dragović - Viky.
Tom prilikom je donesena Odluka o osnivanju Moto kluba Veterani, usvojen je Statut i prijedlog o bojama kluba te su izabrani nositelji dužnosti unutar kluba.
CILJ:
Klub je osnovan u cilju promicanja, razvitka i unapređenja moto sporta u Gradu Zagrebu.
VIZIJA RADA:
Kako nam je cilj da vrata kluba budu otvorena svim ljudima koji dijele naše želje usmjerene ka druženju njihovih obitelji i ljubavi prema motociklima, bez obzira na status veterana, pozivamo Vas na zajedničko druženje, osmišljavanje raznih manifestacija i humanitarnih djelovanja, koja su u tradiciji svih moto klubova, te očuvanja uspomena na Domovinski rat.
POZIV:
Ukoliko imate želju za ovakvim oblikom druženja možete nam se obratiti na naše adrese, te dobiti detaljnije informacije o radu kluba, a uskoro će biti izrađen i naš web portal sa Forumom, kako bi komunikacija članova bila jednostavnija.
World tražilica