logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2016 12 22 moto mrazovi orasje 01

Predstavnici moto kluba "Veterani" Posavina danas 22. prosinca 2016. godine u središtu Orašja upriličili su druženje s građanima grada Orašje i to kroz program "Moto mrazovi 2016". U sklopu kojih su članovi MKV Posavina darivali najmlađe posavske stanovnike. Bikeri su najmlađima pripremili božićne slatke poklone i plišane igračke dok su oni malo stariji, 18+, mogli uživati u kuhanom vinu koji je pripremio Caffe bar "Omega".

Nakon podjele poklona, igračaka i katoličkih kalendara, članovi MKVC odali su počast ispred spomenika palim braniteljima 106. brigade HVO-a u znak sjećanja na sve poginule i nestale branitelje HVO-a. Završno druženje Moto mrazova završilo je posjetom dječjeg vrtića "Pčelica". Druženje s najmlađim stanovnicima Posavine nazvani "Moto-mrazovi" u Orašju se organizira četvrtu godinu zaredom. 
 

 


 4. moto-mrazovi u Orašju - "16 - Najava

2016 12 08 motomrazovi posavina
 
I ove godine članovi MK Veterani Posavina na čelu s predsjednikom Fredom nastavljaju tradiciju održavanja motomrazova u Orašju. Nadaleko poznati humanitarci koji djeluju aktivno punih sedam godina na području Posavine, ove godine pripremili su slatke paketiće za najmlađe stanovnike Orašja. Dok oni malo stariji mogu se poslužiti krofnama, ako im djeca dozvole a biti će cca 500 kom. Druženje s mališanima kroz program "Moto-mrazove 2016", koji počinje 22. prosinca 2016 u 10:00 ispred pekarnice "Posavka" a završava dok se pokloni ne podjele i krofne ne pojedu. 
Ovom prilikom pozivaamo roditelje da odvoje malo svog vremena za djecu i dovedu ih na zajedničko druženje s članovima Mk Veterani Posavina i članovima MKVC koji će tom prigodom doći iz svih podružnica MKVC.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top