logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Članovi udruge DROL-a i MK Veterani - Zagreb sa svojim prijateljima, prisustvovali su tradicionalnom koncertu „Uskrs u Ciboni“, u K.C. Dražen Petrović. Koncert je bio humanitarnog karaktera, te je novac prikupljan za pomoć u izgradnji Crkve hrvatskih mučenika u Udbini, prodajom ulaznica i pozivima prema posebno otvorenim telefonskim linijama za vrijeme trajanja koncerta.
S početkom u 20,00 sati, izvedbama hrvatskih domoljubnih pjesama uveseljavali su nas brojni izvođači: Jacques Houdek, Krunoslav Kićo Slabinac, Maja Šuput, Dražen Žanko, Mladen Grdović, klapa Kampanel, Ivanka Boljkovac i Marko Perković Thompson, koji su bili  predvođeni tamburaškim orkestrom HRT-a, a prijenos koncerta išao je uživo na 2. programu Hrvatske radiotelevizije. Prema posljednjim dobivenim podacima, ovim koncertom uspio se prikupiti iznos od oko 200.000,00 kn. Proveli smo ugodnu večer u odličnoj atmosferi, pjevajući domoljubne pjesme, pritom pomažući da se Crkva hrvatskih mučenika u Udbini što prije izgradi.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top