logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 01 22 verona 1

Jedan od prvih sajmova moto industrije u godini je Motor Bike Expo u Veroni (Italija). Namijenjen je mnogobrojnim zaljubljenicima u motore i sve što se vrti oko njih, a ove godine otvorio je svoja vrata 20. siječnja.

Na sajam su već prvi dan stigli mnogi posjetitelji iz Italije i susjednih zemalja koji su jedva dočekali uživo doživjeti i vidjeti nove modele motora te koji žele obnoviti svoju opremu, a ovdje je mogu kupiti po cijenama 30-70% nižim nego tijekom sezone. Sajam je uvijek dobro posijećen, prošle je godine zabilježeno oko 150 tisuća posjetitelja, a dobar dio ih je bio i ove godine iz Hrvatske. MBE Verona traje tri dana, a da bi se vidjelo i stiglo uživti u svemu što se nudi na sajmu potrebna su barem tri dana.

 2017 01 22 verona 2

I članovi Moto kluba Veterani Croatia iz Osijeka i Slavonskog broda uputili su se na Verona Motor Bike Expo gdje su uživali u obilasku izloženih noviteta sportskih, off road i cestovnih motora te skutera. Za očekivati je da će naši bikeri u nove pobjede u ovoj godini zasigurno i na nekom novom atraktivnom motoru i u novoj opremi. 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top