logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 01 28 martinska ves
 
U subotu 28.01.2017. godine sudjelovali smo na šestoj redovnoj godišnjoj skupštini Udruge hrvatskih veterana Domovinskoga rata općine Martinska Ves.
Branitelji iz Martinske Vesi već više godina priključuju se aktivnostima MKVC koje provodimo tijekom godine ili se susrećemo na raznim događajima koje organiziraju braniteljske udruge i šire od Sisačko-moslavačke županije.
Na skupštini predsjednik udruge Zlatko Petković podnio je godišnje izvješće kao i financijsko izvješće za prošlu godinu te prijedlog rada i financijski plan za ovu godinu.
Na skupštini su ispred MKVC bili predsjednik MKVC Ratko Dragović - Klek, dopredsjednik MKVC Siniša Jugović - Siki, predsjednik Podružnice 1.- Središnje Hrvatske Mladen Šterc i član Podružnice 1. - Središnje Hrvatske Tomo Čulo.
Također su na skupštini od gostiju bili predstavnici raznih braniteljskih udruga iz Sisačko-moslavačke županije.
Od domaćina, skupštini je nazočio i općinski načelnik Stjepan Ivoš kao i ostali politički i javni predstavnici Martinske Vesi.
MKVC im je čestitao na dosadašnji rad, na uspješno okupljanje braniteljske populacije, na aktivnosti koje su do sada provodili i zaželjeli im i dalje uspješan rad i uputili im pozive da se i dalje priključuju u aktivnostima MKVC.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top