logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 01 28 martinska ves
 
U subotu 28.01.2017. godine sudjelovali smo na šestoj redovnoj godišnjoj skupštini Udruge hrvatskih veterana Domovinskoga rata općine Martinska Ves.
Branitelji iz Martinske Vesi već više godina priključuju se aktivnostima MKVC koje provodimo tijekom godine ili se susrećemo na raznim događajima koje organiziraju braniteljske udruge i šire od Sisačko-moslavačke županije.
Na skupštini je predsjednik udruge Zlatko Petković podnio godišnje i financijsko izvješće te prijedlog rada i financijski plan za ovu godinu.
Na skupštini su ispred MKVC bili predsjednik Ratko Dragović - Klek, dopredsjednik Siniša Jugović - Siki, predsjednik Podružnice 1.- Središnja Hrvatska Mladen Šterc i član Podružnice 1. - Središnja Hrvatska Tomo Čulo.
Od ostalih gostiju skupštini su prisustovali predstavnici raznih braniteljskih udruga iz Sisačko-moslavačke županije kao i općinski načelnik Stjepan Ivoš te drugi politički i javni predstavnici Martinske Vesi.
MKVC im je čestitao na dosadašnjem radu, na uspješnom okupljanju braniteljske populacije, na aktivnostima koje provode te zaželio i dalje uspješan rad uz poziv da se i dalje uključuju u aktivnosti MKVC.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top