logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 02 04 mk okit vodice
 
Već niz godina članovi MKVC dolaze na zimski moto susret MK Okit u Vodice. I ovog puta pristiglo je više desetaka članova iz Podružnice 3. na čelu s predsjednikom Velom, Podružnice 4. s predsjednikom Brkom, Podružnice 6. Hercegovina s predsjednikom Stankom, članovi iz Podružnice 5. koje je predvodio Dačo i Podružnice 1. koje je predvodio Kult II.
Jedan dio članova pristigao je već u petak i priključio se susretu koji su tu večer organizirali za bliske prijatelje. Prvi dan susreta predviđen je za kratke susrete i pripreme za glavno druženje. Međutim i prvog dana naš susret je trajao do samog jutra.
Drugi dan pristigli su ostali članovi MKVC, a kako su se smjestili na više lokacija okupljanje je bilo u samom moto kampu.
Povodom dvadesete obljetnice osnutka i djelovanja MK Okit, u ime MKVC uručili smo svojim prijateljima zanimljive darove te im zaželjeli daljnji uspješan rad kluba.
Susret se odvijao na u zadnje vrijeme uobičajeni način na moto susretima.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top