logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 05 27 jasi za bracu 141

 
U subotu, 27.05.2017. godine MKVC se i ove godine priključio manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Članovi kluba i prijatelji okupili su se rano ujutro ispred klupskih prostorija na adresi Zagrebačka 2 u Sesvetama. Za free bikere, prijatelje, branitelje i mladež pripremili smo niz zanimljivih brošura, hranu i pića za sve uzraste.
Druženju su se u velikom broju priključili članovi BK LE MC Croatia II iz Zagreba, MK Bjelovar, Eurobiker Charity Hrvatska kao i brojni free bikeri.
Hvala svima koji su svratili i podružili se s nama.
 

Dani otvorenih vrata MKVC `17. - Najava

2017 05 27 dan otvorenih vrata plakat

MKVC će se u subotu 27.05.2017. godine priključiti manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske sa projektom pod nazivom: Dani otvorenih vrata MKVC `17.
Članovi kluba okupiti će se ispred klupskih prostorija u Sesvetama i najaviti niz aktivnosti koje nas očekuju ove sezone. Od obilježavanja važnih događaja iz Domovinskog rata, moto maratona, defilea i susreta te humanitarnih akcija. 
 
 
ORGANIZATOR: Moto klub Veterani - Croatia, koji okuplja veterane-bikere iz čitave Hrvatske, otvorit će u subotu 27.05.2017. godine od 12 sati do 18 sati vrata svojih klupskih prostorija na adresi Zagrebačka 2 u Sesvetama (Zagreb). Veterani-bikeri za svoje sugrađane pripremaju zanimljiv i edukativan program i goste iznenađenja.
MKVC će predstavit svoje publikacije koje daju detaljan uvid u dosadašnje projekte i aktivnosti kluba unatrag 10 godina od njegova osnutka te prezentirati buduće planove u pogledu razvoja međunarodne suradnje, moto turizma i drugih novih djelatnosti. Posebno najavljujemo dolazak poznatih hrvatskih bikera i garantiramo dobru zabavu i druženje. Pozivamo sve zainteresirane i znatiželjne građane Sesveta, Zagreba i okolice da dođu i upoznaju nas iz prve ruke. Zajedno s predstavnicima auto škole, sigurnosnim službama i ostalima informirat ćemo mlade i buduće vozače motora o sigurnoj vožnji, a upravo im članovi MKVC mogu dati i sve željene informacije o moto sceni u RH.

MJESTO: Zagrebačka 2, 10360 Sesvete ispred klupskih prostorija MKVC.
 
PROGRAM DOGAĐANJA:
12,00 - cjelodnevne prezentacije motora i moto opreme
13,00 - predstavljanje projekata MKVC
14,00 - moto igre za djecu 
16,00 - ručak
16,00 - dolazak uzvanika i bikera iz javnog života
 
CILJ: Cilj Dana otvorenih vrata udruga `17. je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata udruge u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima. Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.
 

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top