logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 02 27 motociklisti se vracaju 17
 
Iako proljeće kalendarski još nije počelo, vrijeme se već naveliko smiješi nama motociklistima, koji se polako budimo iz produženog zimskog sna. Dolaskom lijepog vremena povećava se i broj motociklista na cestama te Vas ovim putem molimo, kao jedni od sudionika u prometu, za pojačani oprez.
Svake godine s početkom lijepog vremena i moto sezone MKVC upozorava svoje članove i druge vozače sudionike u prometu, da se pridržavaju zakonskih propisa kojima je regulirano njihovo ponašanje u prometu, a sve u cilju sigurnosti svih sudionika u prometu.
Naime, najviše nesreća događa se početkom sezone jer su vozači automobila i drugih vozila zaboravili na nas motoriste, koji nismo zanemarivi u prometu. Ista stvar je i s vozačima motocikala koji neoprezno ulaze u prve kilometre na početku kalendarske godine. Naime, čak i najiskusniji vozači trebaju neko vrijeme da se ponovno naviknu na vožnju motorom ili mopedom.
Također bismo htjeli upozoriti članove MKVC da prije prve vožnje provjere tehničku ispravnost motora, a za vrijeme vožnje obavezno koriste zaštitnu kacigu i opremu, da poštuju prometne znakove, posebice one koji se odnose na ograničenje brzine kretanja, prednost prolaska na raskrižjima i zabranu pretjecanja vozila.
Stoga članovi Moto klub Veterani - Croatia, MOLE sve sudionike u prometu za oprez, JER I MI SMO SUDIONICI U PROMETU, a svaka vaša i najmanja pogreška može za nas biti kobna.
 
MKVC
predsjednik Ratko Dragović - Klek

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top