logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 05 01 karlo bjelovar
 
Nakon sudjelovanja u bjelovarskoj "budnici" članovi MKVC rano ujutro 1. svibnja posjetili su člana Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC Karla Galira.
Naime već duže vrijeme Karlo je odsutan iz aktivnosti MKVC pa je formirana „neovisna“ radna skupina na čelu s Tomom kako bi utvrdili činjenice oko izostanka Karlovog angažmana u radu Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC.
Već na dolasku primijetili smo da je Karlo vrlo živahan, ali na štakama i vrlo spor. Iako Karlo nije mogao osobno sudjelovati u "budnici" njegov je motor bio angažiran pa je preko njega i Karlo duhom sudjelovao u ovom moto defileu. 
Zaključak radne skupine je da će se Karlo, zbog sportske ozljede koja je nastala mimo aktivnosti MKVC, vrlo dugo oporavljati te se predlaže Izvršnom odboru Podružnice 1. MKVC preispitivanje vrste članstva u MKVC. U vezi toga morat će se javiti svom specijalnom zastupniku Tomi.
No kako bilo da bilo, članovi MKVC Karlu žele brz oporavak i povratak kako u sportske aktivnosti tako i u aktivnosti MKVC.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top