logo portal banner

Mladen Rebrović - Rebro (05.06.1965. - 09.10.2017.)

2017 10 10 rebrovic mladen rebro 05061965 09 10 2017

Sjećanje na pokojnog Rebru, člana Moto kluba Veterani - Croatia (MKVC), ostavlja dubok trag u srcima svih koji su imali privilegiju poznavati ga.
Njegova prisutnost u prvoj moto sezoni MKVC nakon turbulentnog preustroja MKVC svjedočila je o izazovima i promjenama koje podružnica prolazila.
Rebro je bio član podružnice koja je prolazila kroz promjene u vodstvu zbog nedostatka odgovornosti prema članovima i nespremnosti suočavanja s izazovima.
Uprkos tim teškoćama, Rebro je ostao vjeran klubu, doprinoseći projektima MKVC u slobodno vrijeme, pokazujući odanost i predanost.
Njegova predanost klubu stavljena je na kušnju kada se raspravljalo o dodjeli velikih boja MKVC novim članovima. Nažalost, tadašnje vodstvo podružnice nije ga smatralo zaslužnim za tu čast. Iako su četiri člana napustila klub u znak neslaganja s tom odlukom, Rebro je ostao. Odluka o njegovom ostanku i vožnji s članovima pokazala se kao ispravna, jer je novo vodstvo podružnice brzo prepoznalo njegovu vrijednost i ispravilo nepravdu dodjelom velikih boja.
Njegova humanitarna narav, prijateljski duh i predanost bratstvu u MKVC brzo su postali očiti. Članovi kluba su ga zavoljeli, uključivali u vožnje diljem Hrvatske i šire, a Rebro je postao neizostavan dio zajedništva.
Sjećat ćemo ga se kao mirnu i smirenu osobu, koja je voljela slobodu i istraživati nove moto ceste te sklapanju novih prijateljstva, odličnog vozača koji je uvijek brinuo o sigurnosti ostalih u moto koloni. Bio je osoba od povjerenja, uvijek spremna pomoći članovima i vodstvu MKVC. Njegova predanost klubu i strast prema moto avanturama činile su ga posebnim članom „pretrohnice“, tima vozača koji su prepoznatljivi u MKVC i na moto sceni.
Prerana smrt Rebra ostavila je prazninu u srcima članova MKVC. Izgubili smo ne samo redovnog člana s velikim potencijalom, već i velikog prijatelja i brata.
Neka mu je laka hrvatska zemlja, a njegova uspomena neka živi kroz duh moto zajednice u MKVC.
Počivaj u miru, dragi Rebro.
 
"Za sve one koji su na putu pali, za one koji su za nas život dali"
Rođen: 05.06.1965. godine u Zagrebu
Domovinski rat: Pripadnik 99. R brigade ZNG-a, (Pešćenica - Zagreb) i Hrvatskog vojnog učilišta
Učlanjen u MKVC: 22.04.2013. godine u 1. Podružnicu - Središnja Hrvatska
Preminuo: 09.10.2017. godine u 52. godini života
Mjesto ukopa: Gradsko groblje Zagreb - Mirogoj: polje: 128, razred: II, broj: 363.