logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto i offroad - Sv. Ivan Zelina

2007 12 22 moto i offroad zelina
 
S obzirom da su veterani očito preumorni od partya i blagdana, evo par dojmova od mene. Poveli smo naše goste na posljednji party u 2007. Organizator i domaćin bio je Moto i off road klub Sveti Ivan Zelina. Naravno, da naši gosti nisu niti slutili da im je ekipa Veterana jednostavno suđena.
Na mjesto radnje stigli smo oko 20h (nakon odgledanih crtića).Vani je bilo jako hladno, ali čujem da to nije omelo Moto Djede Mrazove i Bake Mrazice, mnogu djecu, roditelje i bikere, koji su se u popodnevnim satima družili na otvorenom u centru Zeline.
Bikera je došlo iz raznih krajeva Lijepe naše, tijekom večeri zatvoreni  prostor se popunio, a pingvini su ostali vani diviti se lijepom nakitu i rasvjeti na okolnom raslinju.
Veterani su upoznali nekolicinu bikera branitelja iz nekoliko moto klubova, ali i free ridera Dalmacije. Tu se dogodilo i ugodno iznenađenje jer se neki od njih poznaju iz ranih 90-ih, sa rubnih dijelova Lijepe naše, a sa godinama kontakti su bili izgubljeni.
Tako smo večer proveli u ugodnom i veselom druženju, bilo je naših prijatelja i braće iz Kaštela, Trogira, Omiša, Klisa, Trilja, Sinja, Bjelovara, ma puno ih je za nabrojati.
Bilo je dosta naših forumaša i forumašica, koji se trude održati duh kluba i foruma svatko na sebi svojstven način.