logo portal banner

Sonja Filipović (14.07.1975. - 15.04.2020.)

2020 04 16 rip filipovic sonja
Sjećanje na dragu Sonju uvijek će ostati urezano u srcima članova MKVC. Sonja, rodom Austrijanka, postala je neizostavan dio naše obitelji te aktivna članica MKVC nakon dugogodišnjeg praćenja našeg rada. Njezin angažman i podrška protezali su se kako kroz Klagenfurt, gdje je živjela, tako i kroz Hrvatsku.
Sonja nije bila samo članica MKVC; bila je prijatelj, entuzijast i suradnik koji je svojim trudom i angažmanom ostavljao neizbrisiv trag. Posebno se isticala svojom željom da u potpunosti sudjeluje u projektima, čak je naučila hrvatski jezik kako bi se još bolje povezala s ostalim članovima. Njezina želja da istraži sve krajeve Hrvatske odražavala je njezinu ljubav prema zemlji koja je postala njezin drugi dom.
S Sonjom smo dijelili ne samo radne trenutke već i snove. Planirala je trajno se nastaniti uz more u Hrvatskoj sa svojom obitelji. Nažalost, ti su planovi naglo prekinuti iznenadnom smrću, što nas je sve ostavilo u velikom šoku. Dodatno je bolno bilo to što zbog pandemije Covida-19 nismo imali priliku oprostiti se od nje u Klagenfurtu, gdje smo svi zajedno stvarali lijepe uspomene.
Sonja je bila osoba od velike skromnosti, samozatajnosti i ljubavi prema životu. Sjećat ćemo je po njezinoj želji da se okružuje dobrim ljudima te njezinoj strasti za upoznavanjem svih ljepota Hrvatske.
Neka obitelji izrazimo iskrenu sućut u ovim teškim trenucima. Neka nas obaveza da ju ne zaboravimo podsjeti na njezinu vrijednost i doprinos koji je dala našoj udruzi. Sonja će zauvijek ostati živa u našim sjećanjima.
Počivaj u miru, draga Sonja.
 
"Za sve one koji su na putu pali, za one koji su za nas život dali"
Rođena: 14.07.1975. godine
Učlanjena u MKVC: 21.05.2017. godine u 1. Podružnicu - Središnja Hrvatska
Preminula: 16.04.2020. godine u 45. godini života
Mjesto ukopa: Gradsko groblje u Klagenfurtu (Austrija)

 
 
World tražilica