logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2020 12 23 klupske prostorije
 
Moto klub Veterani - Croatia započeo je sa djelovanjem davne 2007. godine. U početku sve aktivnosti organizirale, započele i završavale su sa planovima u jednoj maloj prostoriji dvadesetak kvadrata u sklopu zajedničkih prostorija sa ostalim braniteljskim udrugama na adresi Zagrebačka cesta 2 u Sesvetama (Zagreb).
Ponukani sa događanjima i ponašanjem pojedinih branitelja koji su vodili jednu udrugu s kojim smo dijelili prostorije unatrag godinu dana, na toj adresi, članovi Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC odlučili su izgraditi svoje klupske prostorije.
Održali su sjednicu na kojoj su donijeli odluku, definirali lokaciju, pronašli zemljište i kupili zemljište u Kašini (10 km od sadašnjeg sjedišta MKVC) na kojoj će se vremenski izgraditi buduće klupske prostorije Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC.
 
 
Do sada, prvo su članovi Podružnice 7. - Posavina MKVC (BiH) izgradili impresivne klupske prostorije na svom zemljištu. Za njima, zbog problema okupljanja članova, u koštac su se uhvatili i članovi Podružnice 3. - Zapadna Hrvatska MKVC (u Rijeci) i u bivšim bunkerima izgradili su isto tako impozantne klupske prostorije. I ostale podružnice MKVC, godinama traže slična dugoročna rješenja za uređenje svojih klupskih prostorija.
Ohrabreni ovim činjenicama, mlađi članovi Podružnice 1. - Središnja Hrvatska pokrenuli su ovu našu staru želju. Pokazali su nama starijima da se može, samim time što su uredili dosadašnje klupske prostorije MKVC na adresi Zagrebačka cesta 2 u Sesvetama (Zagreb). Tim žarom, idejama i željama pokrenuli smo u realizaciju ovog projekta koji će se sigurno dugo graditi.
Pozivam članove Podružnice 1. - Središnja Hrvatska da uplate dogovoreni iznos na sastanku, a oni koji nisu u mogućnosti, mogu uplatiti na račun MKVC (IBAN: HR5323400091110852490) u obrazloženju navedite da je to donacija za klupske prostorije.
Pozivam i ostale članove MKVC i prijatelje kluba koji su zainteresirani pomoći MKVC u izgradnji klupskih prostorija Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC da se priključe ovom projektu.
 
….
Tamo gdje smo tako blizu
našem nebu, našoj zemlji,
ponosni smo veterani,
i do groba prijatelji!!!
(Rusmir Agačević - Rus)

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top