logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto susrtet MC Night Riders - Odžak i MC Scorpioni - Gračanica

Dugo očekivani vikend konačno je stigao!
08.08.2008. godine, neki u jutarnjim, a neki u popodnevnim satima, Veterani su krenuli na put u susjednu nam BiH, kako bi posjetili naše prijatelje MC Night Riders iz Odžaka, te MC Scorpioni iz Gračanice, na njihovim moto susretima.
Zanimljivo je što smo svi stigli u isto vrijeme u Odžak, oko nekih 19 sati, vjerojatno iz razloga što se putem jednostavno moralo otići ispitati kvalitetu ponude benzinskih postaja i njihovih nezaobilaznih asortimana.
Praćeni kišom i tučom, koja nas je zatekla, ali ne i omela na putu, sretno smo stigli u Odžak, na party naših prijatelja MC Night Riders-a, koji su se pobrinuli da nam ništa ne nedostaje, te nas gostoljubivo dočekali i ugostili.
Na samom partyju je bilo odlično.Cijelo vrijeme je vladala fenomenalna atmosfera, odlična glazba, te obilje jela i pića. Domaćini su se pobrinuli da svima koji su se odlučili posjetiti njihov moto susret, prirede nezaboravan provod i zabavu.Ponovno smo u vrlo ranim jutarnjim satima išli spavati, iako smo sutradan, 09.08.2008., krenuli put Gračanice. Nakon kiše dolazi sunce, pa je tako sunce i nas pratilo do MC Scorpiona, na njihov moto susret u Gračanici. Nakon otprilike 70-ak prijeđenih kilometara, neki više - neki manje, te obilaska pokojeg restorana i benzinske postaje, čisto usporedbe radi, stigli smo u Gračanicu, gdje su nas čekali prijatelji iz MC Scorpiona. Što se samog partija tiče, organizatoru same riječi pohvale, kao i na fenomenalno pruženom gostoprimstvu, zbog kojeg smo se osjećali posebnima. Veterani su konačno uspjeli i spoznati dugo očekivani okus poznatih tufahija, koje je za nas posebno pripremio naš prijatelj Riki, predsjednik MC Scorpiona, te mu se na tome zahvaljujemo. Cijelu večer je vladao odličan štimung uz obilje smijeha, te smo se cijele večeri zabavljali i plesali uz odlične ritmove benda koji je svirao. Tako odličnu atmosferu je bilo teško napustiti, pa smo ponovno ostali do dugo u noć. Ovim se putem još jednom zahvaljujemo prijateljima iz MC Night Riders, te MC Scorpioni, što su nas na jedan poseban način ugostili, te im čestitamo na odlično organiziranom moto susretu.
Prijatelji, očekujte nas ponovno! (Žaklin)