logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2021 03 27 akcija 01 
 
Članovi 4. Podružnice - Južna Hrvatska Moto kluba Veterani - Croatia (MKVC) iz neretvanske doline i njihovi prijatelji drugi dan nakon potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji krajem 2020. godine napunili su jedan kombi sa voćem i povrćem i dovezli ih u Mošćenicu i podijelili mještanima (Pomoć nakon potresa).
 
2021 03 27 akcija 02

Isti dan članovi 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC započeli su sa prikupljanjem i novčanih sredstva uz pomoć kojih su se obnovili dimnjaci jedne zgrade u Sisku kako bi se vlasnici mogli grijati u zimsko vrijeme. (Prva humanitarna akcija MKVC u ¨21.)
 
2021 03 27 akcija 03

Kroz ovo čitavo vrijeme članovi MKVC su i dan i danas uključeni preko svoje lokalne zajednice ili raznih udruga u volontiranju pomoći potrebnima u ovom potresu.
 
2021 03 27 akcija 04

Slijedeća humanitarna akcija bila nam je pomoći ciljnoj skupini obitelj branitelja i to pretežito mlađe osobe koje pohađaju srednju školu ili fakultet i koji su stradali u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Za njih smo odlučili nabaviti deset prijenosnih računala sa dodatnom opremom.
 
2021 03 27 akcija 05

U ovu humanitarnu akciju uključili smo naše prijatelje bikere izvan Hrvatske. Tako smo uz pomoć Hrvata bikera iz Melbourna (Australije) koji su okupljeni u bikerskoj organizaciji pod nazivom Croatian Riders Network (YashiCroRiders) prikupili preko sedam tisuća australskih dolara. Oni su nam omogućili kupnju devet prijenosnih računala. U ovu humanitarnu akciju priključio se i KING ICT d.o.o. iz Zagreba koji nam je donirao jedno prijenosno računalo i dodatnu informatičku opremu za sva računala.
 
2021 03 27 akcija 06

Također su nam se priključili članovi Hrvatskog kluba Posavina iz Salzburga te njihovi prijatelji Austrijanci. Oni su prikupili 4.000,00 Eura koje smo odlučili podijeliti još pet obiteljima u potrebi.
 
2021 03 27 akcija 07

I na kraju članovi udruge Hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata liječenih od PTSP-a Međimurske županije i članovi MKVC iz Međimurja donirat će petnaestak prehrambenih paketa za svaku obitelj.
Podjelu paketa organizira 1. Podružnica - Središnja Hrvatska Moto kluba Veterani - Croatia, 27.03.2021. godine krećući iz klupskih prostorija u Sesvetama (Zagreb) smjerom Zagreb - Novo Selo Glinsko - Strašnik - Petrinja - Madžari - Jošavica - Donja Velešnja - Selište Kostajničko - Kratečko - Strelečko - Sisak.
 
2021 03 27 akcija 08

Prijenosa računala dodijelili smo slijedećim obiteljima: Anđelić, Babaj, Brandić, Gavran, Prašnjak, Šako i Šimić. Ove obitelji brinu se o 46 djece. Ostalim trima obiteljima podijelit ćemo naknadno prijenosna računala.
 
2021 03 27 akcija 09

Želja nam je da se korisnici služe prijenosnim računalima u srednjoškolskom i fakultetskom obrazovanju kako bi jednog dana stekli zvanje sukladno svojim mogućnostima. Želimo da se unatoč situaciji u kojoj se nalaze svoje vrijeme posvete obrazovanju i jednog dana preuzmu radne obaveze u Hrvatskoj i grade našu zajednicu zadovoljnih i ponosnih obitelji. A mi članovi MKVC, ćemo ih vremenski u tome pratiti.
 
2021 03 27 akcija 10

Za realizaciju ove humanitarne pomoći kupnju prijenosnih računalima i dodatne informatičke opreme zahvaljujemo se članovima Croatian Riders Network iz Melbourna (Australija) kojima je predsjednik Ante Kašić i to: Robert i Ana Grbić, Ratko Mrkogaca, Šime & Marica Skazlić, Dražen Jurina, Mick Vasilj, Nikola Ružica Rogulić, Boris Jakovac, Bobbie Surina, Damir Marković & Karolina Novak, Mirko Susnja, Gordan Pastuović, Ante & Dubravka Kašić, Ivan Kustura, Vinko Nekić, Pero & Silvija Ribić, Tom Kovač, Žarko & Senka Perić, Mate Levar, Viktor & Snježana Tutić, Milan Cindrić, Weng “Billy” Mok (Vietnamac), Thanh “Stipe” Kim (Vietnamac) i ??? te uprava KING ICT d.o.o. iz Zagreba.
 
2021 03 27 akcija 11

Dok smo novčana sredstva dodijeliti slijedećim obiteljima: Abramović, Danilović, Horvat, Plavljanić i Šimanović.
Zahvaljujemo se članovima Hrvatskog kluba Posavina iz Salzburga te njihovim prijateljima Austrijancima na prikupljenim novčanim sredstvima.
Također se zahvaljujemo članovima udruge "Hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata liječenih od PTSP-a Međimurske županije, članovima MKVC iz Međimurske županije na čelu sa Slobodanom Novakom koji će podijeliti prehrambene pakete.
 
2021 03 27 akcija 12

Zahvaljujemo se i Ivici Pandži - Orkanu koji nam je bio cijelo vrijeme od pomoći u pronalasku i podjeli ovih prijenosnih računala i dodatne informatičke opreme, novčanih sredstava i prehrambenih artikala.
I na kraju zahvaljujem se svim članovima Moto kluba Veterani - Croatia iz Hrvatske i BiH koji su se do sada uključili i koji će nastaviti pomagati stanovništvu koje je zadesio ovaj potres u Sisačko-moslavačkoj županiji.
 
DOK IMAMO VREMENA
ČINIMO DOBRO SVIMA (Gal. 6,10)
 
 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top