logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

logo mk veteraniZbog teže povrede članka 31. stavka (6) Statuta MKVC redovni član Zdenko Bečić - Dan i pridruženi član Teo Čupić - Struja isključuju se iz MKVC, dok se pridruženim članovima Daliboru Franiću - Dadi i Danijelu Dominikoviću - Dani, zbog toga što nisu aktivno sudjelovali u planovima putovanja ni dogovarali sa domaćinima, ali nisu ni utjecali na organizatore putovanja zbog iskakanja iz "privatnog putovanja", ako je to ikako moguće u bojama MKVC, izriče mjera ukor.
Navedeni članovi su najavili predsjedniku svoje Podružnice MKVC o svom privatnom putovanju u Albaniju i Kosovo na nekoliko dana. Međutim, prije početka putovanja kontaktirali su i predsjednika MK VETERANËT E UÇK sa Kosova te nekoliko njihovih članova i najavili svoj dolazak. Predsjednik MK VETERANËT E UÇK ne znajući da predsjednik Podružnice ni predsjednik MKVC ne zna njihovu svrhu putovanja, priredio im je nekoliko dana sa svojim članovima obilazak značajnih mjesta te veliko gostovanje na Kosovu. Pri tome je jedna sudionica putovanja (supruga redovnog člana MKVC) nosila velike boje MKVC na prsluku, a ista nije članica MKVC. Isključeni članovi, uvidjevši veliko gostoprimstvu domaćina, ne dovodeći si u pitanje čime su to oni zaslužni, ne kontaktiraju svoje vodstvo da vide što im je činiti, već su se prepustili velikodušnosti domaćina. Iz njihovog očitovanja, ne može se zaključiti da su shvatili gdje su pogriješili, te zbog opasnosti ponavljanja djela, MKVC donio odluku, kako je navedeno.
Ovime je nanesena povreda ugleda, časti i interesa MKVC, bitno kršenje odredbe Statuta MKVC, djelovanje u suprotnosti s zacrtanim programom MKVC i suprotno načelima i ustroju MKVC.
U ime MKVC ispričavam se članovima MK VETERANËT E UÇK sa Kosova što su ih isključeni članovi MKVC obmanuli.
MKVC je stalo i dalje surađivati i voziti se sa članovima MK VETERANËT E UÇK, stoga primite našu ispriku.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top