logo portal banner

AKTIVNOSTI

Isključenje članova MKVC

logo mk veteraniZbog teže povrede članka 31. stavka (6) Statuta MKVC redovni član Zdenko Bečić - Dan i pridruženi član Teo Čupić - Struja isključuju se iz MKVC, dok se pridruženim članovima Daliboru Franiću - Dadi i Danijelu Dominikoviću - Dani, zbog toga što nisu aktivno sudjelovali u planovima putovanja i u dogovorima s domaćinima, ali nisu ni utjecali na organizatore putovanja, izriče mjera ukora.
Navedeni članovi su obavijestili predsjednika svoje Podružnice MKVC o svom privatnom putovanju u Albaniju i Kosovo na nekoliko dana. Međutim, prije početka putovanja kontaktirali su i predsjednika MK VETERANËT E UÇK s Kosova te nekoliko njihovih članova i najavili svoj dolazak. Predsjednik MK VETERANËT E UÇK, ne znajući da predsjednik Podružnice ni predsjednik MKVC ne zna svrhu njihova putovanja, priredio im je sa svojim članovima nekoliko dana obilaska značajnih mjesta te veliko gostovanje na Kosovu. Pri tome je jedna sudionica putovanja (supruga redovnog člana MKVC) nosila velike boje MKVC na prsluku, a ista nije članica MKVC. Isključeni članovi nisu kontaktirali svoje vodstvo da vide što im je činiti, već su se prepustili velikodušnosti domaćina. Iz njihovog očitovanja ne može se zaključiti da su shvatili gdje su pogriješili, te je MKVC zbog opasnosti ponavljanja djela donio odluku kako je navedeno.
Ovime je nanesena povreda ugleda, časti i interesa MKVC, došlo je do bitnog kršenja odredbi Statuta MKVC te do djelovanja u suprotnosti sa zacrtanim programom MKVC i suprotno načelima i ustroju MKVC.
U ime MKVC ispričavam se članovima MK VETERANËT E UÇK s Kosova za to što su ih isključeni članovi MKVC obmanuli.
MKVC je stalo do toga da i dalje surađuje i i vozi se s članovima MK VETERANËT E UÇK. Stoga ih molimo da prime našu ispriku.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek