logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

logo mhbrhPoštovani članovi MKVC, naši prijatelji i simpatizeri, obavještavamo vas da je potpredsjednik Vlade RH i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved prihvatio pokroviteljstvo nad projektom moto maratona „Krajevima naših predaka '22." MKVC.
Moto maraton želimo organizirati uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice vojno - redarstvene operacije „Oluja“, 05.08.2022. godine od Vukovara do Konavala, autocestom preko novoizgrađenog „Pelješkog mosta“.
Cilj moto maratona „Krajevima naših predaka ’22.“ je sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje te zahvala svim preživjelim braniteljima koji su sudjelovali u obrani i oslobađanju područja na Južnom bojištu za vrijeme Domovinskog rata te promoviranje moto turizma i Hrvatske kao sigurne europske zemlje, lijepih cesta, s izrazito lijepom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top