logo portal banner

AKTIVNOSTI

Podružnice MKVC izvan RH u novim bojama

2021 10 09 mkvc posavina logo
Nakon skupštine MKVC u Slavonskom brodu, članovi IO MKVC održali su 11. sjednicu IO MKVC u ovoj godini, s jednom točkom dnevnog reda, a to je definiranje statusa 6. Podružnice - Hercegovina i 7. Podružnice - Posavina MKVC po novom Statutu MKVC.
Vodstvo MKVC po novom Statutu MKVC odlučilo je da će sve podružnice izvan RH nositi iste boje MKVC. Razlika će biti samo u tome što će na dnu boja nositi ime kraja iz kojeg dolaze, odnosno koji zastupaju.
Tako je predsjednik 7. Podružnice - Posavina (BiH) MKVC Predrag Mišković - Fred sa svojim članovima sudjelovao na skupštini MKVC u Slavonskom Brodu 09.10.2021. godine, gdje su prihvatili novi Statut MKVC i žele i dalje biti dio MKVC, tako da su oni i dalje ostali 7. Podružnica - Posavina kao dio MKVC s punim pravima i obavezama koja im kao takva slijede.
Zahvaljujem im se na tom povjerenju, za sve što su u ime naše zajednice postigli u svom kraju i općenito. Kao što su neke podružnice predvodnik u provedbi organizacija raznih projekata MKVC, druge su predvodnik u humanitarnim pomoćima, treće u nečem drugom. Tako je 7. Podružnica - Posavina MKVC veliki predvodnik MKVC u ideji okupljanja veterana MKVC. 7. Podružnica - Posavina MKVC otišla je najdalje od svih podružnica MKVC, izradila je prekrasan moto kamp MKVC na području Orašja u BiH, ali o tome jednom drugom prigodom.
Hvala vam na ustrajnosti! Idemo dalje okupljati veterane bikere i mlade bikere te promovirati vrijednosti Domovinskog rata, promovirati moto turizam i Hrvatsku kao sigurnu europsku zemlju, lijepih cesta i s izrazito lijepom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.
2021 10 09 mkvc hercegovina logoPredsjednik 6. Podružnice - Hercegovina Stanko Šarić sa svojim članovima (16 članova) nije se pojavio na skupštini MKVC, što znači da je potvrdio svoju odluku iz prošlog mjeseca na društvenim mrežama da ne žele više biti dio MKVC i žele samostalno sudjelovati kao moto klub na moto sceni u BiH.
Možemo im samo zaželjeti sve najbolje u radu te mirnu i sigurnu cestu.
MKVC će i dalje okupljati veterane bikere i ostale bikere s područja Hercegovine u BiH, i opet preustrojiti 6. Podružnicu - Hercegovina MKVC. To je područje od posebnog interesa MKVC, stoga pozivam donedavne članove 6. Podružnice - Hercegovina MKVC, za koje ne znamo kakav je njihov stav oko ovoga, te pozivam veterane bikere i ostale bikere iz Hercegovine da nam se priključe i sudjeluju u ponovnom preustrojavanju 6. Podružnice - Hercegovina MKVC.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek