logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2021 10 09 mkvc posavina logo
Nakon skupštine MKVC u Slavonskom brodu, članovi IO MKVC održali su 11. sjednicu IO MKVC u ovoj godini, s jednom točkom dnevnog reda, a to je definiranje statusa 6. Podružnice - Hercegovina i 7. Podružnice - Posavina MKVC po novom Statutu MKVC.
Vodstvo MKVC po novom Statutu MKVC odlučilo je da će sve podružnice izvan RH nosit iste boje MKVC. Razlika će biti samo u tome što će na dnu boja, nositi ime kraja iz kojeg dolaze, odnosno zastupaju.
Tako je predsjednik 7. Podružnice - Posavina (BiH) MKVC Predrag Mišković - Fred sa svojim članovima sudjelovao na skupštini MKVC u Slavonskom Brodu 09.10.2021. godine, gdje su prihvatili novi Statut MKVC i žele i dalje biti dio MKVC, tako da su oni i dalje ostali 7. Podružnica - Posavina kao dio MKVC sa punim pravima i obavezama koja im kao takva slijede.
Zahvaljujem im se na tom povjerenju, na sve što su u ime naš zajednice postigli u svom kraju i općenito. Kao što su neke podružnice predvodnik u provedbi organizacija raznih projekata MKVC, druge su predvodnik u humanitarnim pomoćima, treće u nečem drugom, tako je 7. Podružnica - Posavina MKVC veliki predvodnik MKVC sa idejom okupljanja veterana MKVC. 7. Podružnica - Posavina MKVC otišla je najdalje od svih podružnica MKVC, izradila je prekrasan moto kamp MKVC na području Orašja u BiH, ali o tome jednom drugom prigodom.
Hvala vam na ustrajnosti i idemo dalje okupljati veterane-bikere i mlade bikere te promovirati vrijednosti Domovinskog rata, promovirati moto turizam kao sigurne europske zemlje, lijepih cesta s izrazito lijepom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.
2021 10 09 mkvc hercegovina logoMeđutim, predsjednik 6. Podružnice - Hercegovina Stanko Šarić sa svojim članovima (koju čine 16 članova) nije se pojavio na skupštini MKVC, što znači da je potvrdio svoju odluku iz prošlog mjeseca na društvenim mrežama da ne žele više biti dio MKVC i žele samostalno sudjelovati kao moto klub na moto sceni u BiH.
Nemamo ništa drugu nego zaželjeti im sve najbolje u radu te „mirnu i sigurno cestu“.
MKVC će i dalje okupljati veterane-bikere i ostale bikere sa područja Hercegovine u BiH i opet preustrojiti 6. Podružnicu - Hercegovina MKVC. To je područje od posebnog interesa MKVC, stoga pozivam donedavne članove 6. Podružnice - Hercegovina MKVC, za koje ne znamo kakav je njihov stav oko ovoga te pozivam veterane-bikere i ostale bikere iz Hercegovine da nam se priključe i sudjeluju u ponovnom preustrojavanju 6. Podružnice - Hercegovina MKVC.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top