logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2022 04 02 zagreb
 
Svakim početkom godine Podružnice MKVC održavaju redovne godišnje skupštine na kojima se radi rekapitulacija prethodne te prezentiraju planovi za aktualnu sezonu. U subotu, 02.04.2022. u svojim klupskim prostorijama MKVC u Sesvetama članovi 1. Podružnice - Središnja Hrvatska održali su godišnju skupštinu te najavili tradicionalne projekte MKVC te projekt pod nazivom „Krajevima naših predaka ’22.“.
Cilj moto maratona „Krajevima naših predaka ’22.“ je sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje te zahvala svim preživjelim braniteljima za obranu i oslobađanje područja na Južnom bojištu za vrijeme Domovinskog rata te promoviranje novoizgrađenog mosta, odnosno moto turizma i Hrvatske kao sigurne europske zemlje lijepih cesta s izrazito bogatom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.
Maraton kreće iz Vukovara, a završava na Prevlaci, vozit će se autocestom te simbolično prijeći novosagrađeni Pelješki most koji i službeno spaja teritorij Republike Hrvatske u jednu cjelinu. Nakon skupštine slijedilo je druženje, a kojem su se pridružili i prijatelji kluba.
Ujedno čestitamo i ovim putem svim članovima koji su dobili velike boje te onima koji su dobili status redovnog člana.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top