logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2022 04 08 metkovic 101
 
U subotu, 08.04.2022. godine članovi Podružnice 4. - Južna Hrvatska MKVC sudjelovali su na tradicionalnoj akciji "Mopedi i motocikli u prometu" u organizaciji s PP Metković.
Cilj preventivnih aktivnosti koje se poduzimaju u prometu imaju cilj u što većoj mjeri utjecati na svijest vozača kao ključnom faktoru kada je u pitanju sigurnost vozača i ostalih sudionika u prometu.
S ciljem preveniranja prometnih nesreća i posljedica koje nastaju kao rezultat nesavjesne vožnje Policijska postaja Metković već duži niz godina poseban naglasak stavlja na aktivnosti koje su usmjerene na upozoravanje sudionika u prometu o tome koja ponašanja u prometu nisu poželjna, odnosno dovode do najtežih prometnih nesreća, a sve kako bi u što većoj mjeri utjecali na svijest vozača koja je ključni faktor kada je u pitanju sigurnost prometa.
Dolaskom ljepšeg vremena na prometnicama se može primijetiti veći broj vozača mopeda, motocikala i bicikla.
PP Metković posjetiteljima se prezentirala opremu i vozila kojima se koristi policija pri nadzoru prometa, a u provedbu akcije uključeni su i lokalni moto klubovi (MK Veterani - Croatia i MK Gusari), Zavod za hitnu medicinu Ispostava Metković, Javna vatrogasna postrojba Metković, auto škole i Stanica za tehnički pregled vozila Metković.
 
2022 04 08 metkovic 102

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top