logo portal banner

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba .....

HIMNA VETERANA

PRIJAVA

Samo za članove MKVC     Remember Me     Forgot Login?  

Moto susret 7. Podružnice - Posavina MKVC `23.

 
 
 
2023 08 11 orasje 101
 
Nakon slegnutih dojmova, možemo s ponosom konstatirati kako je prvi međunarodni moto susret u organizaciji Moto kluba Veterani – Croatia u Orašju, BiH, gdje je domaćin bila 7. Podružnica – Posavina - uspješno okončan.
Prvenstveno bi zahvalili svim bajkericama i bajkerima, zaljubljenicima u motore i moto svijet te onima koji će to tek postati, kao i moto klubovima koji su došli i pritom dali podršku, zabavili se uz dobru klopu, cugu po promotivnim cijenama te dobar stari rock, blues, ali i nešto modernije note. S ponosom možemo reći da je svo naše craft – Veteransko pivo otišlo brzinom munje te smo već sada krenuli sa kuhanjem novih zaliha! A, uz standardni grah, čobanac i roštilj, u ponudi su bile i tribunjska tuna i sabljarka te ovom prilikom zahvaljujemo i našim članovima i prijateljima Kluba iz Tribunja na istima.
Posebno nas raduje činjenica da su ljudi pristizali iz svih krajeva svijeta, od same Bosne i Hercegovine i Hrvatske, do Austrije, Njemačke, Švicarske, Australije itd.
Zahvaljujemo i na odličnoj i korektnoj suradnji sa UP MUP-a Posavske županije.
 

Moto susret 7. Podružnice - Posavina MKVC `23. - Najava
 
2023 08 12 flajer 7 p posavina
 
Nakon petnaest godina djelovanja MKVC-a prilikom kojeg smo organizirali desetak projekata godišnje, nakon puno prijeđenih kilometara, upoznali smo veliki broj bikera i moto klubova u Hrvatskoj i šire te je došlo vrijeme da organiziramo i prvi veteranski moto susret na nacionalnoj razini, a koji će organizirati 7 Podružnica - posavski MKVC.
7. Podružnica - Posavina MKVC osnovana je 26.03.2011. godine u Orašju u Bosni i Hercegovini. Primorani životnim okolnostima, koje su razasule članove diljem Europe, nije spriječilo malu i skromnu, ali kompaktnu ekipu da u svega nekoliko godina izgrade impozantan moto kamp u Kostrč u Orašju. Uložili su upravo u svoju rodnu Posavinu sa nadom da će životne okolnosti omogućiti povratak u rodni kraj. Moto kamp počeli su graditi na malom komadu zemlje, a danas ga krasi mogućnost okupljanja u zimskim uvjetima, prostorom za pripremanje hrane, za druženje te mnogim popratnim sadržajima. Moto kamp je prepoznala i lokalna zajednica te su ustupljene na korištenje i drugim organizacijama civilnog društva s tog prostora. Preostalo im je urediti parking, a u planu su i sjenice za kampiranje.
Članovi 7. Podružnice - Posavina MKVC i prijatelji Kluba počeli su i proizvoditi veteransko craft pivo, koje će te moći isprobati na prvom veteranskom moto susretu.
Od samog početka predsjednik 7. Podružnice - Posavina MKVC, Predrag Mišković - Fred prepoznao je malo djelovanja MKVC te je na posavskom području organizirao vrijednu podružnicu MKVC.
Zahvalio bih se svim članovima 7. Podružnice - Posavina MKVC na dosadašnjem radu i zaželio im još mnogo sretnih i sigurnih kilometara.
Detaljan program bit će naknadno objavljen na plakatu.
Dođite u miru ili ostanite doma.
 
MKVC
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

BIBLIOTEKA MKVC

logo monografija 3d sve

FACEBOOK

modul facebook

MOTO IZREKE

  • 30.06.

    "Da nije hrabrih, ne bi bilo slobodnih"