logo portal banner

AKTIVNOSTI

Ustrojavanje MK Veterani - Metković

2010 07 18 ustrojen mkv metkovic
 
Dana 18. srpnja 2010. godine u Metkoviću u Dubrovačko-neretvanskoj županiji održana je osnivačka skupština Moto kluba Veterani - Metković. Moto klub Veterani - Metković ustrojio se kao još jedan Moto klub Veterani koji čini Zajednicu moto klubova Veterani - Croatia.
Nositelj ustrojavanja bio je Ante Pehar - Peho, dotada član MK Veterani - Zagreb.
Cilj ustrojavanja MK Veterani - Metković je organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje Dubrovačko-neretvanske županije u moto svijetu na području Hrvatske i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Dubrovačko-neretvanske županije u Domovinskom ratu.
Za predsjednika izabran je Ante Pehar - Peho, za dopredsjednika Tomo Ramić - Laud, a za tajnika Mario Grmoja.  Ostali članovi su: Branimir Majić, Josip Kapović, Mijo Franić, Marino Babić i Jurković Tihomir.
MK Veterani - Metković djelovat će na slijedećoj adresi: Kralja Zvonimira 20, 20350 Metković; kontakti su: Ante Pehar - Peho, Mob: 098304671, Web: www.mk-veterani.hr
Više o tome nalazi se na web stranicama: www.mk-veterani.hr

World tražilica