logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto susret MK Okit - Vodice `23. (Ljetni)

2023 06 03 vodice 101
 
Završio je još jedan moto susret u organizaciji MK Okit iz Vodica, i to čak 25. put zaredom. Iako to možda ne zvuči kao velik broj u odnosu na sve ono što su dosad postigli na hrvatskoj i međunarodnoj moto sceni, njihov doprinos i značaj za biker zajednicu te lokalnu zajednicu nisu za zanemariti.
Kao "mali" moto klub iz jednog malog dalmatinskog grada, članovi MK Okit uvijek su ponizno sudjelovali na drugim moto susretima, no ostavljali su za sobom "veliki" trag. Njihov utjecaj se dugo prepričava, a njihov pozitivan doprinos služi kao inspiracija ostalim moto klubovima da ih slijede. MK Okit i njegovi članovi su jedinstveni i neponovljivi. Uvijek nas iznenađuju svojim jedinstvenim idejama, poput umjetničkih zahvalnica koje su ove godine pripremili.
 
2023 06 03 vodice 102

 

MK Okit iz Vodica doslovno je postao sastavni dio lokalne zajednice, gotovo nezamjenjiv entitet u okviru tog područja. Njihova prisutnost i doprinos lokalnoj zajednici postali su toliko značajni da se gotovo čini kako lokalnoj zajednici više treba MK Okit nego obrnuto. Prostorije njihovog kluba postale su centar mnogih aktivnosti, okupljanja, kao i prostor za različite organizacije i udruženja.
Za nas iz MKVC, moto susreti koje organizira MK Okit, bilo ljeti ili zimi, imaju poseban značaj. Rado dolazimo svake godine, bez obzira na vremenske uvjete.
Ove godine smo se odlučili zahvaliti MK Okitu na kontinuiranoj podršci koju pružaju MKVC. Izradili smo zahvalnicu od građevinske oplate, poklonili im je i tom prilikom iznijeli našu treću monografiju "Moto klub Veterani - Croatia (2018. - 2022.)". Inicijativa za izradu zahvalnice došla je od našeg dopredsjednika 4. Podružnice - Južna Hrvatska, Šimera, a izradila ju je njegova kći Viktoria. Veliko hvala njoj za trud i angažman.
Također, predsjednik 4. Podružnice - Južna Hrvatska, Mario, zajedno sa svojim suradnicima, uručio je velike zahvalnice Ćusti, Dači i njegovoj supruzi te Branku u nastavku druženja.
 
2023 06 03 vodice 103
 
2023 06 03 vodice 104
 
2023 06 03 vodice 105