logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto mrazovi - Pula `23.

2023 12 20 pula 103

Drago mi je čuti o prekrasnoj inicijativi članova Moto klubova Veterani - Croatia i MK Hornets zajedno s prijateljima u Dječjem domu Ruža Petrović u Puli. Njihova posjeta s motociklima, ali i s pravim Djedom Božićnjakom, zasigurno je obogatila blagdane najmlađih štićenika doma.
Očigledno je da su članovi Moto klubova unijeli veliku radost i veselje u dom Ruža Petrović, darujući igračke, slatkiše i ostale poklone. Djeca su s oduševljenjem dočekala Djeda Božićnjaka i članove Moto klubova, a dvorište doma ispunilo se smijehom, radosti i iščekivanjem, stvarajući nezaboravno iskustvo za male srca.
Posebno emotivan trenutak je bio zajedničko pjevanje tradicionalnih Božićnih pjesama. Ta srdačna atmosfera stvorila je nezaboravan doživljaj za mališane, koji su s radošću pjevali zajedno s posjetiteljima. Takvi trenuci ostaju trajno urezani u srca djece i obogaćuju njihove blagdane na poseban način.
Ova divna gesta ljubavi i pažnje prema najmlađima u zajednici pokazuje pravo srce i dušu Moto klubova Veterani - Croatia i MK Hornets, te njihovih prijatelja. Neka ovo iskustvo nastavi svijetliti u srcima djece kao dragocjeno sjećanje i neka nadahne druge da slijede primjer dobrote i humanosti.