logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština 7. Podružnice - Posavina MKVC `23. - Izborna

2023 12 30 orasje 104
 
7. Podružnica - Posavina MKVC iz Bosne i Hercegovine održala je svoju redovnu izbornu skupštinu dana 30. prosinca 2023. godine u klupskim prostorijama u Orašju. Naša organizacija ponovno je izabrala Freda za predsjednika, dok su za dužnost dopredsjednika odabrani Zlaya i Anđelko, te Neša za tajnika. 
Za predsjednika Vijeća kluba je izabran Andrija Geljić.
Tijekom skupštine, primili su u naše redove nove članove: Ivanu Janjić, Gloriju Geljić, Klausa Miškovića i Iliju Maroševića. Također, donesene su odluke o isključenju određenih članova, dok su neki članovi samostalno odlučili napustiti MKVC.
Želimo izabranim članovima Izvršnog odbora i novim članovima dobrodošlicu te uspješan rad u budućim aktivnostima i projekcijama koje će doprinijeti napretku podružnice i MKVC u cjelini.
Nakon završetka skupštine, održan je Božićni domjenak za naše članove i prijatelje kluba kako bismo proslavili zajedništvo i suradnju među članovima.
Zahvaljujemo svima koji su prisustvovali skupštini i podržali naše aktivnosti. U nadi za uspješnom suradnjom i daljnjim aktivnostima, ostajemo posvećeni ciljevima i razvoju MKVC.