logo portal banner

AKTIVNOSTI

Eurobiker - Pomoć za bolnicu u Novoj Bili `24.

2024 01 31 eurobiker 102
 
S ponosom želimo podijeliti uspješnu završnicu 22. humanitarnog transporta medicinske opreme, organiziranog u suradnji s našim partnerima iz Njemačke Biker-Brummi-Hilfe (BBH) eV. Prošle godine u listopadu započeli smo ovu hvalevrijednu inicijativu s ciljem podrške medicinskim ustanovama u Slavonskom Brodu i Vitezu (BiH).
Za potrebe bolnice dr fra Mato Nikolić u Novoj Biloj i Dom zdravlja Vitez, Biker-Brummi-Hilfe (BBH) eV iz Njemačke je dopremio tri šlepera medicinske opreme. Danas, s ponosom ističemo da su članovi 8. Podružnice - Središnja Bosna MKVC (BiH) i MK Vitezovi iz Viteza uspješno dovršili ovu humanitarnu misiju dopremanjem iz Slavonskog Broda preostale vrijedne pošiljke, uključujući i profesionalnu veš mašinu, za potrebe bolnice dr fra Mato Nikolić u Novoj Biloj.
Ovim putem želimo izraziti iskrenu zahvalnost predsjedniku Biker-Brummi-Hilfe (BBH) eV, dr. Hermannu Munzelu i predsjedniku Eurobiker Charity Hrvatska, Zlatku Blaževiću, na njihovom nesebičnom razumijevanju i potpori tijekom cijelog projekta.
 
2024 01 31 eurobiker 105

Ova suradnja pokazuje da zajedničkim naporima možemo ostvariti značajan doprinos zdravstvenom sustavu i pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije.
Hvala svima koji su sudjelovali u ovom humanitarnom projektu i pridonijeli njegovom uspjehu.
 
2024 01 31 eurobiker 106