logo portal banner

AKTIVNOSTI

MK 4. Gardijska Split - Krunice `24. - Orašje

  
Danas, 25. travnja, članovi MK 4. Gardijska Split ponosno nastavljaju svoje putovanje na projektu "33 krunice za 33 godine", koji su započeli 13. travnja. Nakon danjašnjeg posjeta Bogdanovcima, Vinkovcima i Županji, njihovo putovanje ih je dovelo do graničnog prijelaza u Orašju.
Na ovom važnom prijelazu srdačno su dočekani od strane članova 7. Podružnice - Posavina MKVC, zajedno s prijateljima koji ih prate na njihovom putovanju. Atmosfera radosti i zajedništva bila je osvježavajuća nakon dugog putovanja, a srdačni doček pružio je novu energiju članovima MK 4. Gardijska Split.
Nakon graničnog prijelaza, članovi su se uputili prema središnjem spomeniku hrvatskih branitelja u Orašju, gdje su s poštovanjem položili dvadeset i treću krunicu. Ovaj čin počasti i sjećanja bio je duboko emotivan i simboličan za sve sudionike.
Nakon što su odali počast svojim prethodnicima, članovi 7. Podružnice - Posavina MKVC organizirali su ručak u svom moto kampu, pružajući toplu dobrodošlicu i gostoprimstvo članovima MK 4. Gardijska Split. Ovaj trenutak zajedništva i dijeljenja obroka bio je prilika za razmjenu priča, iskustava i dubljeg povezivanja među svima prisutnima.
Nakon ručka, putovanje se nastavilo prema Slavonskom Brodu, gdje su ih s nestrpljenjem čekali članovi 5. Podružnice - Istočna Hrvatska MKVC. Ovaj susret bio je još jedna prilika za jačanje veza između različitih podružnica i potvrda dubokog prijateljstva koje spaja sve članove Moto Kluba.
MK 4. Gardijska Split s ponosom nastavlja svoje putovanje kroz Hrvatsku, ističući važnost sjećanja na hrvatske branitelje i promičući vrijednosti zajedništva, poštovanja i prijateljstva koje su temelji njihovog moto kluba. Nastavljajući svoju misiju „33 krunice za 33 godine", članovi ovog kluba ostavljaju neizbrisiv trag u srcima svih koji im se pridruže na njihovom putovanju.