logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2010 11 27 ustrojavanje mkv hercegovinaa
 
Dana 27. studenoga 2010. godine u Širokom Brijegu održana je osnivačka skupština Moto kluba Veterani - Hercegovina. Moto klub Veterani - Hercegovina ustrojio se kao još jedan Moto klub Veterani koji čini Zajednicu Moto kluba Veterani - Croatia.
Nositelj ustrojavanja bio je Ivica Grbešić - Žiža. Cilj ustrojavanja MK Veterani - Hercegovina je organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje Hercegovine u moto svijetu na području Bosne i Hercegovine i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Hercegovine u Domovinskom ratu.
Za predsjednika izabran je Tihomir Jurilj - Tijo, za dopredsjednika Ivica Grbešić - Žiža, a za tajnika Vjekoslav Bilić.
MK Veterani - Hercegovina djelovat će na slijedećoj adresi:
Kontakti osoba je: Tihomir Jurilj - Tijo, mob: 0038763385907 i Ivica Grbešić - Žiža, Mob: 0922334934
 
 

 
2010.11.27. - Obavijest o ustrojavanju MK Veterani - Hercegovina
 
logo_mk_veterani_hercegovina
Branitelji - motoristi iz Hercegovine dana 27.11.2010. godine na adresi Fra. Didaka Buntića u Caffe baru "Široki " u Širokom Brijegu s početkom u 18 sati organiziraju osnivačku skupštinu Moto kluba Veterani - Hercegovina.
Cilj ustrojavanja MK Veterani - Hercegovina je organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje Hercegovine u moto svijetu na području Bosne i Hercegovine i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat u Bosni i Hercegovini i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Hercegovine u Domovinskom ratu u BiH i RH.
Ivica Grbešić - Žižić, mob: 0922536321, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Na Forumu neka se izjasne Veterani koji će ići na osnivačku skupštinu.
 

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top