logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2011 10 15 platak subic
 
Nakon moto maratona na Baniji povodom obilježavanja „Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije“ veterani su se uputili na druženje veterana i njihovih prijatelja u organizaciji MK Veterani - Rijeka u planinskom domu „Lugarnica“ na Platku u brdima iznad Rijeke.
Druženje je započelo dan ranije, a nastavilo se do nedjelje. Atmosfera je bila i više nego odlična, a pogotovo što nas je bura prisilila da cijelo vrijeme budemo u zatvorenom prostoru. Domaćini su pripremili odličnu hranu, a pića je bilo na pretek.
 

 
2011.10.15. - MK Veterani - Rijeka organizira druženje na planinskom domu "Platak"
 
Kao i prošle jeseni ekipa iz MKV - Rijeka organizira druženje članova ZMKVC u planinskom domu „Platak“. Druženje bi započelo 14.10.2011. (petak iza 17 sati) i potrajalo do 16.10.2011. (nedjelja iza ručka).Dom se nalazi na rubu doline "Pribeniš". „Platak“ je udaljen 30 km od grada Rijeke. Do doma se može doći autocestom, izlaz kod Grobničkog polja te 15 km vožnje asfaltiranom cestom prema brdima. Dom je uređen na način da ima dovoljno mjesta za spavanje, grijanje, sanitarije i uopće sve potrebno za duži boravak. Potrebno je ponijeti vreće za spavanje ili svoju posteljinu tko ima madrac poželjno je ponijeti ga jer postoji 17 ležajeva, ali puno mjesta za madrace.
Kako MKV - Rijeka nije financijski u mogućnosti organizirati cjelokupno druženje, odlučeno je da će kotizacija biti 150 kn po osobi. Iz istoga bi se nabavilo piće, meso za čobanac, odojak, roštilj i juha. Kolači će se napraviti u domaćem aranžmanu.
Prijave zainteresiranih članova ZMKVC su do 10.10.2011. godine na broj telefona Suzy, mob: 0917990787 i Tajki, mob: 0955713368.

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top