logo portal banner

AKTIVNOSTI

Humanitarna akcija darivanje paketa u Orašju `11.

logo_mk_veterani_posavinaMK Veterani - Posavina organizirao je 29.10.2011.god. u prostorijama Crvenog Križa u Orašju humanitarnu akciju za najugroženije obitelji sa područja Orašja.
Prikupili su desetak raznih paketa kojih su osobno podijelili.
Od ustrojavanja ove godine MK Veterani - Posavina ovo je već druga humanitarna akcija, a najavili su i za još i treći humanitarnu akciju za vrijeme Božića.
MK Veterani - Posavine zahvaljuju se svim donatorima koji su pomogli u ovoj akciji.
MK Veterani - Posavine
 
 {youtubejw}u6dZXBAtLVQ{/youtubejw}
 

 
2011.10.29. - Poziv na Humanitarnu akciju MK Veterani - Posavina
 
logo_mk_veterani_posavinaMK Veterani - Posavine pozivaju sve članove na se odazovu humanitarnoj akciji za najugroženije branitelje i članove njihovih obitelji koja bi se trebala održati 29.10.2011.god. u prostorijama Crvenog Križa. Molimo sve one koji žele sudjelovati u ovoj akciji da dobrovoljnim prilozima svako sa svojim mogućnostima podrže akciju te sredstva uplate na broj žiro računa MK Veterani - Posavine 1210250032600098 koji se nalazi u Raiffeisen bank.
Broj obitelji koji ćemo pomoći ovisi o prikupljenim sredstvima te Vas molim da oni koji žele najkasnije uplate do četvrtka 27.10.2011. god. kako bi imali vremena pristupiti realizaciji.
S ovom akcijom MK Veterani - Posavine i simbolično bi zatvorili proteklu sezonu te se zahvalili onima koji su pridonijeli radu i promociji MK Veterani - Posavine.
Unaprijed Vam se zahvaljujemo !!
MK Veterani - Posavine
 
World tražilica