logo portal banner

AKTIVNOSTI

Ustrojena braniteljska zadruga Veterani

2012 10 26 osnivaci zadruge veterani

Dana 26.10.2012. godine u Zagrebu dio članova MKVC ustrojio je braniteljsku zadrugu Veterani, za usluge, trgovinu i proizvodnju. Ustrojavanje braniteljske zadruge Veterani, za usluge, trgovinu i proizvodnju rezultat je provođenja ciljeva iz Strateškog plana MKVC za 2012. - 2016. godinu.
Potreba za ustrojavanjem zadruge nameće se iz činjenice što pojedini članovi MKVC mnogo putuju, stječu poznanstva i iskustva u promoviranju prirodne, povijesne i kulturne baštine RH.
Kako bi što bolje provodili strateške ciljeve, od krajem ove godine vodstvo MKVC se okreće prema pozicioniranju svojih podružnica i članova u regijama gdje djeluju.
U središnjoj Hrvatski u tijeku su pripreme za mogućnost izgradnje specijaliziranog moto kampa kako bi razvijali posebni oblik turizma, moto turizam te mogućnosti psihosocijalne rehabilitacije hrvatskih branitelja kroz radne radionice.
Pozitivni pokazatelji za izgradnju moto kampa su u tome što RH slijedeće godine ulazi u EU, a najjača grana privrede u RH je turizam, a kojeg mi preferiramo, što su članovi MKVC povezani po čitavoj RH i BiH kao braća te što postoji pozitivan duh ka što dubljem povezivanju, ali sada i na gospodarskom planu.
Pozitivnim ishodom izgradnje moto kampa u središnjoj Hrvatskoj rezultirati će se pozitivan duh ustrojavanja braniteljskih zadruga i u drugim podružnicama MKVC u RH pa čak i u BiH s kojima bi se mogli povezati i razvijati moto turizam u RH i u BiH.
World tražilica