logo portal banner

AKTIVNOSTI

Humanitarni moto party „Bikeri bikerima" `13.

2013 03 09 bikeri bikerima

Koordinacijom brodskih moto klubova i brodskih motorista dana 09.03.2013. godine organiziran je drugi po redu humanitarni moto party "Bikeri bikerima".
Mjesto događanja bio je Night Club Bastion, Tomica, kraj Slavonskog Broda (mjesto održavanja susreta CC Čaplje). Ovim se humanitarnim koncertom željelo odati počast svim poginulim brodskim bikerima i pomoći u liječenju onih koji su stradali. Tako su Brođani ove godine koncert organizirali za pomoć u svakodnevnom životu Otti Sliva i Davoru Cindriu. Prikupili su 18.350,00 kn.
Priredili su sjajan glazbeni program u kojem su nastupali: Opća opasnost, Crna kronika, Ludilo mašina, Shippersi, Krokodili i Plagijat.
Odaziv je bio odličan te su došli klubovi iz raznih dijelova RH i BIH. Članovi Podružnice 5. - Istočna Hrvatska MKVC imali su zadaću osiguravati događaj, a priključili su im se i članovi iz Podružnice 1. - Središnje Hrvatske, Podružnice 3. - Zapadna Hrvatska i Podružnice 7. - Posavina.

 

 
Koordinacijom brodskih moto klubova i brodskih motorista dana 09.03.2013. godine (subota) organizirat će se drugi po redu humanitarni moto party "Bikeri bikerima".
Mjesto događanja bit će Night Club Bastion, Tomica, kraj Slavonskog Broda (mjesto održavanja susreta CC Čaplje). Ovim se humanitarnim koncertom želi odati počast svim poginulim brodskim bikerima i pomoći u liječenju onih koji su stradali. I ove nas godine očekuje sjajan glazbeni program. Nastupaju Opća opasnost, Crna kronika, Ludilo mašina, Shippersi, Krokodili i Plagijat.
Cijena ulaza: 20 kn
Ukoliko niste u mogućnosti doći i prisustvovati događaju, svoje donacije možete i uplatiti na račun: BROJ RAČUNA 2484008-3229918907 račun otvoren kod: RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d. Zagreb u svrhu doznake: "HUMANITARNA POMOĆ" bikeri - bikerima
 
Kontakt: - Matija Lipec: 092 - 286 7941
- Krešimir Knežević: 091 - 513 7371
 
HVALA svima velikog srca i nadam se Vašem dolasku u što većem broju!
World tražilica